Ibiza Lampen voor overkapping en buiten

Ontdek de diverse verlichtingsopties van Ibiza Outdoor, waar ambiance en functionaliteit samenkomen. In deze blog geven we je inspiratie om de perfecte lamp te kiezen voor je balkon, overkapping, tuin of patio. Laat je verrassen door de verschillende verlichtingsoplossingen die elke buitenruimte de sfeer geven die het nodig heeft.
Ibiza Lamp: De Veelzijdige Verlichtingsoplossing
De term “Ibiza lamp” verwijst naar een breed scala aan lampen die geïnspireerd zijn door de ontspannen en bohemian stijl van het eiland Ibiza. Deze lampen variëren van hanglampen tot kandelaars en bieden een veelzijdige oplossing voor elke buitenruimte.

 

Rotan hanglampen zijn perfect voor diegenen die een bohemian sfeer willen creëren. Ze zijn licht van gewicht, duurzaam en bieden een natuurlijke uitstraling die perfect past bij de Ibiza stijl.

 

Een andere populaire keuze zijn de gehaakte lampen. Deze lampen zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar iets unieks en soms zelfs handgemaakts. De delicate patronen van de gehaakte lampen zorgen voor een prachtig lichtspel en voegen een artistieke touch toe aan je buitenruimte.

 

Dan zijn er ook nog rieten lampen. Deze brengen een natuurlijke en rustieke charme naar je buitenruimte. Deze lampen zijn vaak gemaakt van onbewerkte materialen, wat bijdraagt aan hun unieke karakter. Ze zijn perfect voor diegenen die een boho-chique uitstraling willen creëren. Deze lampen variëren van hanglampen tot staande lampen en bieden een veelzijdige oplossing voor elke buitenruimte.
Buitenlampen in Ibiza Stijl
Naast een hanglamp boven tafel, of stoere lampenkap tegen de wand, kan het ook een leuke optie zijn om te kiezen voor een lichtjesslinger met lampenkappen. Bij Ibiza Outdoor hebben wij deze gemaakt van natuurlijke materialen. Ideaal om langs de schutting, of over de gehele breedte van de veranda op te hangen.

 

De lampen van Ibiza Outdoor bieden een breed scala aan opties om jouw buitenruimte te verlichten en te verfraaien. Of je nu kiest voor rieten lampen, gehaakte ontwerpen of vrolijke kandelaars, een lamp die past bij jouw ambiance is onmisbaar. Creëer een warme en uitnodigende buitenruimte waar je kunt ontspannen en genieten van lange zomerse avonden. Benieuwd naar een aantal lampen uit onze collectie? Klik hier.
Alle meubels bekijken? Dat kan op onze Instagram-pagina.
Stuur bij vragen een mailtje naar ibizaoutdoor@gmail.com. Graag tot snel!