Partners

Partners

De meubels van Ibiza Outdoor brengen het ultieme strandgevoel tot leven. Ze zijn ontworpen met het oog op ontspanning en laten je genieten van de zon, de zee en het strand. Of je nu wilt relaxen op stoere loungemeubels of eindeloze gesprekken wilt voeren aan een grote teakhouten eetkamertafel, onze meubels bieden je de fijne sfeer van Ibiza, voor zowel binnen- als buiten.
Als je ooit op het strand van Zandvoort of Noordwijk bent geweest, heb je onze meubels waarschijnlijk al gespot bij bekende beachclubs zoals Branding Beachclub, Strandclub Witsand, Tulum Tulum, Winter Lodge, Hippie Fish, Ubuntu en Kayuca. Deze beachclubs zijn al jarenlang nauw verbonden met Ibiza Outdoor en hebben ook hun eigen meubellijn.
Onze meubels bij deze beachclubs omvatten items, zoals dinerstoelen, parasols, dinertafels, loungemeubels, decoraties en lampen. Elke strandclub heeft zijn eigen unieke selectie meubels, maar ze hebben allemaal dezelfde kenmerkende Ibiza-stijl.
Maak een afspraak om te komen kijken in de meubelloods, of bekijk onze Instagram om meer van onze meubels en goods te bekijken.