Veelgestelde Vragen

Algemene informatie

Onze meubelloods is gevestigd in Lisse (Nederland) en is enkel op afspraak te bezoeken. Je kunt hier een afspraak maken.

Je kunt via onze website een afspraak maken om te komen kijken in de meubelloods. Dit is mogelijk op verschillende dagen en tijden. Wij zorgen ervoor dat we op het afgesproken tijdstip dat jij uitkiest voor je klaar staan!

Als je iets leuks ziet in de meubelloods dat je graag wil kopen, kun je dit daarna gelijk meenemen! Wel zo makkelijk. Als een item niet op voorraad is, dat is het meestal zo dat dit onderweg is of wordt geproduceerd. Mocht je geïnteresseerd zijn in een item dat er nog niet is, kun je het vooraf reserveren tegen een aanbetaling van 50%.

De parasols van Yuna kunnen online worden besteld bij Yuna Merch. De andere items kunnen niet online worden besteld. Je bent bij interesse van harte welkom om alles te komen bekijken in onze meubelloods.

Levering

Afhalen heeft de voorkeur, maar bezorgen is eventueel wel mogelijk tegen betaling (vraag hiernaar in de loods of mail Corine op ibizaoutdoor@gmail.com). Kom de meubels eerst zelf bekijken, en laat ons daarna weten waar de meubels naartoe kunnen om de Ibiza-vibe naar jouw tuin te krijgen!  

Op zoek naar leuke meubels voor in je vakantiehuis in het buitenland? Leuk! Het transport hiervoor is wel aan jouzelf om te regelen, wij hebben hier geen opties voor. Wil je meubels verzenden naar Ibiza, dan raden wij je aan contact op te nemen met Etienne van Transport Ibiza (https://www.transportibiza.nl/).

Productinformatie

Wij hebben alles voor de inrichting van jouw binnen- en buitenruimten! Veelal worden onze meubels en decoraties gemaakt van natuurlijke materialen. Van grote teakhouten dinertafels en leuke eetkamerstoelen, tot robuuste loungebanken en Ibiza-style decoraties.

Onze meubels worden gemaakt van onbehandeld teakhout, en wij behandelen de meubels zelf niet. Wil je de meubels graag zelf behandelen? Dan raden we je aan om hiervoor advies te vragen bij bijvoorbeeld aan bouwmarkt in de buurt. 

Hopelijk beantwoordt dit alle vragen. Als je meer wilt weten, staan we altijd voor je klaar! Neem gerust contact met ons op. See you soon!