Ontdek de Meubelloods van Ibiza Outdoor in Lisse: Jouw Startpunt voor een Ibiza-Inspired Interieur

Ben je op zoek naar meubels en accessoires die jouw interieur een natuurlijke uitstraling geven? Bij Ibiza Outdoor vind je alles wat je nodig hebt om je huis of tuin om te toveren met stoere, robuuste items in Ibiza-stijl. Onze meubelloods in Lisse is de plek om onze volledige collectie in het echt te bekijken. Hier lees je hoe je ons kunt bezoeken en wat je kunt verwachten.
Over de meubelloods van Ibiza Outdoor
Wat kun je verwachten in de meubelloods?
In de meubelloods ontdek je, naast de items die je kan vinden op onze meubelpagina, nog veel meer leuke items die we te koop hebben, van decoratieve items tot grote meubels.

 

Onze collectie bestaat deels uit accessoires zoals vazen, stoere krukjes, leuke kussens, Kelim vloerkleden, natuurlijke lampen, kaarsen en placemats voor op de eettafel. Daarnaast hebben wij ook een mooie collectie meubels, zoals robuuste loungebanken, eetkamertafels in verschillende formaten, teakhouten dinerstoelen, natuurlijke kasten en Ibiza parasols.

 

Heb je je oog laten vallen op een specifiek item en wil je zeker weten dat het op voorraad is? Mail ons dan even via deze contactpagina.

 

Waarom een bezoek aan de meubelloods?
De meubelloods van Ibiza Outdoor biedt je de kans om onze meubels en accessoires in het echt te zien en aan te raken. Zo kun je de materialen voelen, de details van dichtbij bekijken en direct meenemen wat je leuk vindt. Bovendien kan je vragen stellen en advies krijgen over welke items het beste bij jouw interieur passen.
Maak een afspraak bij interesse
Hoe kun je ons bezoeken?
We werken uitsluitend op afspraak, zodat je in alle rust kunt rondkijken en we de tijd kunnen nemen om je persoonlijk te helpen. Een afspraak maken is heel eenvoudig. Via onze online agenda kies je een datum en tijd die jou het beste uitkomt. Zodra je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin de exacte locatie en handige informatie.

 

Waar kun je parkeren?
Bij een bezoek aan onze meubelloods hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. Er is namelijk genoeg parkeerruimte direct voor de deur. Dit is extra handig als je van plan bent om grote meubels, zoals een eetkamertafel of loungebank, direct mee te nemen!

 

Kan ik online bestellen?
Op dit moment hebben we geen volledige webshop. We vinden het belangrijk dat je de meubels in het echt kunt bekijken, en daarom nodigen we je graag uit om langs te komen. Wel is het mogelijk om onze parasols online te bestellen via yunamerch.com.

 

Wil je een afspraak maken om langs te komen? Dit is alleen mogelijk op afspraak, klik hier voor onze agenda. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. We zien je graag snel in Lisse!
Alle meubels bekijken? Dat kan op onze Instagram-pagina.
Stuur bij vragen een mailtje naar ibizaoutdoor@gmail.com. Graag tot snel!