New Year, New Furniture

Bij de start van een nieuw jaar komt vaak de behoefte aan een frisse wind in huis. Januari biedt de perfecte gelegenheid om je woonkamer, loungehoek of eetkamer een upgrade te geven. De meubelloods van Ibiza Outdoor staat vol met prachtige meubels en decoraties waarmee je jouw interieur nieuw leven kunt inblazen.
Dinertafels
Eetkamermeubels vormen vaak het middelpunt van de woonruimte. Essentieel dus om een eettafel en dinerstoelen te kiezen die perfect passen bij jouw huis, stijl en inrichting. Graag nemen we je mee in een aantal van onze populaire opties.

 

Zo hebben wij bijvoorbeeld een stoere eetkamertafel met onbehandeld teakhouten blad, en zwart ijzeren onderstel. Deze tafel voegt niet alleen een moderne touch toe aan je eethoek, maar biedt ook voldoende ruimte voor gezellige diners met vrienden en familie. (afmetingen 240 cm x 90 cm, zie bovenstaande foto)

 

Combineer deze tafel bijvoorbeeld met klassieke schoolstoelen, of met leren eetkamerstoelen in het wit, zwart of bruin. Naast comfort voegen deze stoelen een natuurlijke en elegante touch toe aan je eetruimte.

 

Naast deze opties, hebben wij uiteraard nog veel meer leuke opties. Van ronde dinertafel en stoelen gemaakt van rotan, tot kleinere teakhouten tafels en stoelen met een zitting gemaakt van touw. Bekijk een groot deel van onze dinermeubels op deze pagina.
Loungemeubels
Naast een gezellige eetplek is het misschien ook tijd om de loungehoek te transformeren. Overweeg bijvoorbeeld een nieuwe salontafel, loungestoel of decoratieve items.

 

De salontafel op de bovenstaande foto is vervaardigd uit onbehandeld teakhout, met een prachtige organische vorm die het natuurlijke buitengevoel versterkt. We hebben ook salontafels met een visgraatdesign, kleinere tafeltjes met drie poten en een teakhouten salontafel met glazen blad.

 

Naast salontafels bieden we diverse mooie loungestoelen-, banken en decoratieve items voor naast de lounge of aan de wand aan. We nodigen je van harte uit om de collectie op deze pagina te bekijken.

 

Maak van de eerste maand van het nieuwe jaar een beginpunt voor vernieuwing in je interieur! Plan een afspraak via onze agenda om de collectie in de loods te ontdekken en je eet-, lounge- of woonkamer om te toveren tot een prachtige ruimte!
Alle meubels bekijken? Dat kan op onze Instagram-pagina.
Stuur bij vragen een mailtje naar ibizaoutdoor@gmail.com. Graag tot snel!