Tulum Parasols

Tulum Parasols

Maak kennis met onze samenwerkingspartner op het gebied van parasols: Yuna Merch! Dit merk staat bekend om haar prachtige collectie parasols. Yuna Merch biedt een breed scala aan superleuke parasols met zowel vrolijke prints als klassieke designs. Als onderdeel van onze samenwerking willen we graag enkele favorieten uit de Tulum collectie van Yuna met je delen, die perfect aansluiten bij de ontspannen sfeer van Ibiza Outdoor.
“Voor de liefhebbers van natuurlijke schoonheid is er de Tulum Classic Parasol in jute, een perfecte aanvulling voor een bohemien sfeer”.

Voor een tijdloze en frisse uitstraling raden we de Tulum classic parasol in het wit of zwart aan. En voor degenen die houden van half schaduw en half zon, is er ook nog de Tulum macramé parasol, een perfecte optie met prachtige handgeweven details.

Of je nu ontspant in de tuin of op de veranda zit, de parasols van Yuna Merch zijn de ideale accessoires voor wanneer de zonnetje schijnt. Veel van de parasols van Yuna worden geleverd met een bijpassende draagtas, zodat je ook kunt genieten van een dagje strand of park.