Shoot lentemeubels: behind the scenes

Een blik achter de schermen onthult de magie die plaatsvindt bij het creëren van de perfecte setting voor de prachtige lentemeubels van Ibiza Outdoor. Onder leiding van Quinty, met Mimi, Dylian en Noor in het team, wordt een sfeer van creativiteit en samenwerking gecreëerd die de essentie van het merk weerspiegelt.
Our team
Het perfecte plaatje komt tot stand door het bijeen zetten van de juiste mensen bij elkaar. Quinty zorgt als organisator en gastvrouw van de locatie voor de ideale omgeving waarin de meubels tot hun recht komen. Dylian, de stylist van het team, speelt een essentiële rol bij het creëren van de gewenste sfeer. Met zijn talent en creativiteit transformeert hij de ruimte tot een oase van stijl en comfort, waarbij elk stuk perfect op zijn plaats staat.

 

Vervolgens is het zaak om deze gestijlde locatie vast te leggen. Noor, de fotografe, legt de schoonheid van de setting vast in adembenemende beelden met haar camera. Haar bekwame gebruik van licht en compositie brengt de meubels tot leven en laat hun ware karakter stralen. Mimi, belast met het vastleggen van de magische momenten op video, voegt een dynamisch element toe aan het proces. Haar oog voor detail en gevoel voor verhaal vertellen brengen de producten tot leven op het scherm.
The collection of this spring
De samenwerking tussen de teamleden is naadloos en inspirerend. Van brainstormsessies over concepten tot het nauwkeurig inrichten van de locatie, elke stap wordt met zorg en aandacht uitgevoerd. Hun visie vormt de leidraad voor het creëren van een sfeer die de essentie van Ibiza Outdoor vastlegt – ontspannen luxe, verfijnde eenvoud en tijdloze elegantie.

 

Met Quinty’s georganiseerde planning, Mimi’s video’s die de sfeer vastleggen, Dylian’s styling die de ruimte transformeert, en Noor’s fotografie die de schoonheid van de meubels vastlegt, komt het verhaal van Ibiza Outdoor tot leven op een manier die onvergetelijk is. Elk beeld en elke video ademt de geest van het merk, en nodigt uit om de sfeer van Ibiza Outdoor in huis te halen.

 

Met een passie voor design, oog voor detail en toewijding aan kwaliteit, hebben ze een collectie beelden gecreëerd die de verbeelding prikkelen en de zintuigen betoveren. Bekijk de volledige collectie van Ibiza Outdoor via deze link, en breng de betovering van Ibiza naar jouw eigen buitenruimte.
Alle meubels bekijken? Dat kan op onze Instagram-pagina.
Stuur bij vragen een mailtje naar ibizaoutdoor@gmail.com. Graag tot snel!