Ontdek De Tulum Parasols van Yuna Merch

Dit seizoen nodigen we je uit om kennis te maken met de prachtige Tulum Parasols van Yuna Merch. In deze blog ontdek je meer over deze collectie parasols en waarom ze een must-have item zijn voor jouw buitenruimte.
De Collectie Tulum Parasols
Met de zomer opkomst en de belofte van zonnige dagen in het vooruitzicht, is het tijd om je buitenruimte klaar te maken voor ontspanning, verfrissing en plezier! En wat is een betere manier om jezelf te beschermen tegen de zonnestralen dan met een nieuwe parasol? Bij Yuna Merch vind je een uitgebreide selectie aan trendy parasols, variërend van levendige prints tot tijdloze ontwerpen. In de Tulum-collectie van Yuna Merch vind je diverse varianten die perfect passen bij de relaxte sfeer van Ibiza Outdoor.

 

Kies bijvoorbeeld voor de Tulum Classic Parasol in het wit of zwart voor een elegante toevoeging aan je tuin, of ga voor bohemian touch met de Tulum Classic Parasol Jute

 

Voor wie op zoek is naar een unieke touch, is er ook de Tulum Macramé Parasol met prachtige details. Deze parasol biedt je niet alleen een upgrade van je tuin, maar geeft je ook de mogelijkheid om half in de schaduw en half in de zon te zitten.
Een eye-catcher in de tuin, maar ook een musthave item voor op het strand
Of je nu op je terras ontspant, de veranda wil opfleuren of de tuin wil aankleden, de Yuna Merch Tulum Parasols vormen het stralende middelpunt van je (buiten-)ruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om de Yuna Parasols mee te nemen naar het strand of een picknick in het park. Veel van onze parasols worden namelijk geleverd met een handige draagtas, waardoor je ze moeiteloos overal mee naartoe kunt nemen.

 

Waar kun je deze prachtige parasols vinden? Ze zijn verkrijgbaar bij Yuna Merch zelf, en natuurlijk kan je ze ook shoppen in de meubelloods van Ibiza Outdoor. Maak hier een afspraak om de parasols te komen bekijken.
Alle meubels bekijken? Dat kan op onze Instagram-pagina.
Stuur bij vragen een mailtje naar ibizaoutdoor@gmail.com. Graag tot snel!