Interieur Styling Advies

Het Proces
loungeset, salontafel, vloerkleed, poefje, teakhouten bankje, woonkamer
Is het jouw droom om jouw interieur of complete woning te laten vormgeven door een stylist? Bij Ibiza Outdoor is dit nu mogelijk! Ontvang advies over het inrichten van elke ruimte, of het nu gaat om de loungehoek in de tuin, de eetkamermeubels, of een complete make-over van je woning of appartement. We begeleiden je in elke stap van het proces.

Het proces van jouw interieurstyling advies

Boek een eerste afspraak

Onze in-house interieurontwerper kan bij je thuiskomen of een online call inplannen! Kom je liever bij ons langs in de loods? Ook dit is mogelijk!

Deel jouw dromen & wensen

Tijdens de eerste ontmoeting krijg je persoonlijk 1-op-1 advies dat aansluit op jouw wensen en stijl.

Laat de ideeën tot leven komen

Ontvang een gedetailleerd gemaatvoerd (3D) plan, gebaseerd op jouw smaak en de besproken plannen.

We begeleiden je tot de laatste stap

Nadat het plan compleet is, plaatsen wij de bestelling en regelen we de levering op de afgesproken locatie. Op de dag van levering zijn wij aanwezig voor de laatste details.

Wat bieden wij?

Ontdek de eerste stappen naar een vernieuwd interieur met een consult bij een van onze interieur ontwerpers. Samen met jou bespreken ze jouw ideeën en wensen, en voorzien ze je van deskundig advies. Afhankelijk van jouw wensen leveren wij na een kennismakingsgesprek een moodboard, plattegrond, meubel en lichtplan, 3D impressie, shoplist (niet alles hoeft natuurlijk bij ons vandaan te komen) en een presentatie.

Wat is er mogelijk?

Of je nu een kamer wil stylen of een compleet huis, tuin of appartementencomplex wilt laten inrichten: het maken van een plattegrond en 3D ontwerp kan alles tot leven laten brengen. Probeer zo veel mogelijk informatie mee te sturen! Denk aan foto’s van de bestaande ruimtes, een moodboard, eventuele bestaande plattegronden of plannen.

Interview met design stylist Anouk

Maak kennis met onze in-house design stylist Anouk! Of het nu gaat over het restylen van de loungehoek in de tuin, of het compleet inrichten van je woning, onze in-house interior design stylist helpt je graag. Lees er meer over in het interview!